Fundat l’any 2001 pel músic Lluís Costa, l’estudi ha crescut adquirint la millor tecnologia, tan vintage i analògica com la més moderna i digital, tot girant al voltant de la taula Studer 990, la mateixa que va servir per retransmetre per televisió a tot el món el so de la Cerimònia Inaugural dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

L’estudi consta de 3 sales de gravació, Sala de control i avantsala-rebedor.

La construcció i els materials utilitzats s’han cuidat al màxim per oferir la millor sonoritat (control acústic) possible als artistes en la interpretació de la seva música. El disseny i l’ambientació acollidora de les 3 sales de gravació independents, el fan perfecte per fer aflorar la inspiració.

Els materials de cada sala són diferents per donar l’ambientació més adient als diferents tipus de gravacions i produccions.

Totes les sales tenen llum natural de dia, i llum artificial d’intensitat regulable.

La Sala Gran de 33 m², al centre de l’estudi, està equipada amb diferents panells acústics per aconseguir una reflexió controlada i seca, i la fan ideal per bateries, vents, corda i veus.

Separada per un vidre de 2 m. dona una visió ampla i completa de l´interior des de la sala de control. També té visió de les altres 2 sales situades als laterals mitjançant unes altres àmplies vidrieres, el que la fa ideal per enregistraments en directe de tot un grup gravant en sessió però mantinguen l´aïllament de cada instrument.

La Sala 2 – Vocal booth (especial per gravació de veus). Un ambient acollidor i poc reflectant, amb l’absorbent necessari per aconseguir la màxima neutralitat possible sobre la veu o instruments.

La Sala 3 -The Showeroom . Sala de rajoles per obtenir les mateixes reflexions brillants que només s’aconsegueixen quan cantem sota la duta. Ideal també per percussions i guitarres.

Disposem també d’un Amp booth amb cabuda per un cabinet 2×12.

Cada sala de gravació consta d’un sistema de monitoratge individual i personalitzat fàcilment ajustable a les necessitats d’escolta de cada músic.

La Sala de Control (Control Room), de 30 m² còmode i espaiosa, està estudiada i construïda en forma per obtenir la màxima fiabilitat i precisió del so a les escoltes, a través dels seus ressonadors i difusors fets a mida per les seves dimensions.

Des d’aqui es té visió de les tres sales de gravació, les quals també tenen visibilitat entre elles.

La taula analògica Studer, amb 24 excel·lents previs i compressors, prenent el control de tot, està situada al centre de sala. Una altra taula Neve de 16Ch in Line i gran varietat de previs i compressors outboard la segueixen. Només les millors marques, Solid State Logic, Avalon, DW Fearn, API, Tube-Tech, Amek, Calrec, Joemeek,TLAudio…

El sistema de monitoratge són uns Mackie HR824 així com els clàssics Yamaha NS10

Sistema de gravació Digital AD/DA mitjançant els conversors Lynx Aurora de 32 canals, Apogee, i sistema Pro tools o Logic X a Apple Mac Pro totalment equipat.

Sistema de gravació Analògica en cinta de 2″ de 24 canals a Tascam ATR 80.

Sofà, llum natural i mirror ball.

L’ avantsala o rebedor, insonoritzat de la Sala de Control, està proveïda de revistes, nevera, begudes i un mapa del món gegant!

Connexió Wi-fi a tot l’estudi

Estem al centre de Salt, entre la zona esportiva i el Centre d’Arts de la Coma Cros, a 5 minuts de la sortida Girona Sud de l’autopista A7 i l’Espai Gironés. Àmplia selecció de bars i restaurants al voltant de l’estudi. (foto de plaça Pau Casals i Passeig)

Go Top